Bohşin İlkokulu
BOHŞİN MAH. BOHŞİN SK. NO: 242/2 ANTAKYA / HATAY

VİZYON

Çağdaş, demokratik ve lâik Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.

MİSYON

Milli Eğitimin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, Demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, Evrensel değerlere sahip, farklılıklarıyla övünen, Geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, Değişim – gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, Bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

TEKLİ ÖĞRETİM